UKAS FØRSTE INTERVALLER | er du med?


Gårsdagens intervaller holdt på å ta knekken på meg, men jeg må takke for all motivasjonen jeg fikk underveis. Hadde det ikke vært for dere hadde jeg aldri i livet klart å løpe den. Håper du også er klar, for her kommer den!
Jeg sørget for å spise godt med grøt til frokost, drikke greit med vann og selvfølgelig starte dagen med et par kaffekopper. Deretter var det tid for å jobbe en times tid før jeg satt kursen på mølla. Spent på hvordan hælene mine skulle ta det siden jeg nå har syklet i noen uker, og veldig spent på hvordan lår og legger kjentes ut etter helgens X-Run løp.

Fleecegenser fra ÀHKKÀ | ELLOS her.

Hvordan gikk intervallene?

Jeg har bitt glad i intervaller, men denne har jeg noe blandende følelser på. Litt elsk hat forhold egentlig, for jeg vet at de 2-3 siste dragene kun går på psyken. Og det er virkelig ikke min sterkeste egenskap om jeg skal si det selv. har en tendens til å klare å psyke meg ut helt fint selv, og denne gangen klarte jeg det (merk; bare nesten!!) etter 4 drag. Da var jeg i kjeller´n og sa til meg selv at nå slutter jeg. 4 av 5 drag er ikke bra nok når jeg skal rapportere til løpetreneren min som akkurat har sagt at dette fikser du! Så etter 2 min pause på nest siste drag var det bare å begynne å løpe. Løpe for livet, og rett og slett gi gass. Med litt juks (ja jeg innrømmer at jeg måtte holde meg litt på mølla under siste drag) men jeg  GJENOMFØRTE! Sykt stolt faktisk, og en enda stoltere samvittighet. Dette var moro!

En bra interval med andre ord, og ekstra stas å få skryt av treneren!

Ukas første intervall

Oppvarming

5 min på sykkel + 5 min på mølla med rolig jogg/rask gange (eventuelt 10 min på mølla)

Hoveddel

5×4 min med 6% stigning, 10 km/h og 2 min pause mellom hvert drag. Det vil si at du skal løpe 4 minutter hele 5 ganger med 2 min pause mellom øktene. Du kan selv bestemme om du vil ha hvile eller aktiv pause mellom dragene, men jeg må gå for ikke å havne så langt ned i puls + at jeg kjenner beina stivner fort.

Avslutning

5-10 minutter gange om du orker det. jeg kapitulerte på gulvet.

Lykke til og kjør på folkens!

Om du vil hente inspirasjon til å løpe kan du bli med i min GRATIS Facebook gruppe: Treningsfrues løpegruppe.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer