SUNT MIDDAGSTIPS I EN HEKTISK HVERDAG


Vi som har småttiser i hus kjenner nok alle på tidsklemma i ny og ne, og jeg må si at noen dager er verre enn andre. Fotballtreninger, hockey og andre aktiviteter gjør så vi må ty til enkle og raske løsninger ved middagsbordet, og fiskekaker er noe jeg alltid har som en sikkerhet i fryseren. 
Vi pleier å ha fisk de dagene Jørgen er på brannstasjonen, og for min del som skal rekke å kjøre de på treninger, aktiviteter og andre ting er det «et must» å ha noen raske løsninger i fryseren. Fiskekaker har vi alltid hatt som en fin reserveløsning om jeg ikke har rukket å handle eller har dårlig tid. Nå har Findus Matlyst kommet med fiskekaker som også inneholder grønnsaker! Ungene digger fargene, og fiskekakene går ned på et jafs.

Det som er så fint med disse er at de smaker like godt i matboksen til gutta som til middag. Perfekt restemat i matpakken om ikke alt blir spist opp! Gjerne med et pitabrød eller rundstykke!

Dette er vår favoritt!

Findus Matlyst sine fiskekaker med masse fisk og grønnsaker!

Du får 6 fiskekaker i en boks, og de inneholder 91 % fisk og grønnsaker hvorav 65% er fisk (torsk, sei og kvitlaks) og 26% er grønnsaker. Grønnsakene er most inn i fiskekakene slik at de blir jevne og fine i konsistensen. En enkel og fin måte å få i barna enda mer grønnsaker på. I tillegg til grønnsaker i fiskekakene pleier jeg å supplere med både brokkoli, gulrøtter og tomater siden dette er grønnsaksfavorittene til gutta.
Fiskekakene er nøkkelhullmerket, og er enkle å bare slenge i ovnen, i mikro eller panna. Selv foretrekker jeg å legge de i en form i ovnen og la de gjøre seg selv mens jeg ordner tilbehøret. 225 grader, midt i ovnen i ca. 20 minutter gjør susen!

Fiskekakene finner du i frysedisken! Fryst er like bra, og de er klare på 1-2-3!

Oppskrift på vår Findus favoritt

Vår favoritt er fiskekakene med brokkoli, og her kan du egentlig servere det du vil ved siden av. Siden potetmos er en favoritt her i huset, og ikke tar lang tid å lage er dette en sunn og fin middag som virkelig kan anbefales. Oppskrift på en enkel og god potetmos ser du under!

Restene av fiskekakene putter du bare i matboksen til gutta med et rundstykke, et pitabrød eller litt pasta!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer