HØSTFERIETRENING DAG 2 | fullkropp med strikkNå har jeg kommet meg vel hjem, pakket ut og pakket inn igjen. I morgen reiser vi til Gøteborg for å løpe Toughest på lørdag. Ellers håper jeg dere er klare for litt trening igjen, og denne gangen er det fullkropp med strikk. 
Jeg har pakket bagen, for i morgen kjører vi videre til Gøteborg for å løpe Toughest på lørdag. Blir en kald fornøyelse tror jeg, men det skal bli moro å teste formen litt før VM Canada. Jeg var på løpetur med Jørgen i dag og holdt seriøst på å dø. Slimete i halsen og med en kropp som har sittet mye i ro den siste uka ble jeg tung i låra. Jeg henger ikke med hodet av den grunn, og på lørdag blir det mest sprell og moro med gode venner. Ekstra stas blir det å se gutta løpe mini Toughest på søndag; det blir helgens høydepunkt!

(VIDEO NEDERST I INNLEGGET)

On the top of the world – hytteparadiset vårt


Høstferietrening dag 2 | fullkropp med strikk

Her er det Julia som kjører dag 2, og jeg håper dere kaster dere ut i dagens trening. 60 sekunders hvile mellom hver runde, og du kan kjøre mellom 3-5 runder.

  1. Knebøy med strikk, 10-12 reps
  2. Hip thrust med strikk, 10-12 reps
  3. Skulderøvelse, 10 -15 reps
  4. Sittende roing, 10-12 reps
  5. Push-ups med strikk, 10-12 reps

Blir glad om du følger meg på YouTube her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer