STYRKE OG LØPING = LYKKE

I dag har jeg hatt en pangstart på dagen for etter en løpetur etterfulgt av styrkeøkt må jeg si det er godt å kjenne at kroppen er skikkelig i gang igjen!

Siden jeg hadde besøk av en venninne i dag var det mye enklere å komme seg ut på løpetur, så før frokost la vi ut på en av de diggeste løpeturene jeg har hatt på lenge! Jeg har helt glemt hvor deilig det er å løpe i denne kalde og friske luften, så dette var en skikkelig boost for hele kroppen.

«Flyten» | løpegleden

Det er alltid godt å kjenne at man finner «flyten» under en løpetur, for det er på ingen måte noen selvfølge hver gang! Vi alle har garantert opplevd de tyngre dagene hvor låra er tunge, og pusten og pulsen stiger til himmel. Slike turer er helt forferdelig, og jeg kan fort bli demotivert etterpå. Men i dag falt alt liksom på plass, flyten kom raskere enn forventet og jeg holdt en jevn og fin fart gjennom hele de 7 km jeg løp.
Må si at jeg finner ekstra mye motivasjon i løpegruppen min på Facebook, og jeg digger at folk deler både oppturer, nedturer og spørsmål rundt ulike temaer. Her finner du utrolig mye motivasjon og løpeglede så bare å melde deg inn om du er interessert. Løpegruppen er GRATIS og heter TRENINGSFRUE LØPEGRUPPE på Facebook.

Beste jeg kan spise til frokost; havregrøt med frosne bringebær

Frokost før eller etter løpeturen?

Er det noen av dere som alltid spiser frokost før en løpetur? Jeg pleier alltid å spise før jeg trener styrke, men om jeg løper rett etter at jeg har stått opp liker jeg å løpe på nesten tom mage. Ingen spesiell årsak til det annet enn at jeg liker å komme hjem til grøt, kaffe og kos etterpå. En liten ekstra bonus for at jeg har vært flink. Før turen kan jeg kaste i meg en halv kopp kaffe, en liten neve mandler/rosiner og vann. Det funker for meg, og jeg klarer å løpe en god runde uten å bli «tom».

Q: Hva er dine rutiner i forhold til mat og løping?

Oppskrift på verdens beste havregrøt

 • 1 dl havregryn, lettkokte
 • 2-2 1/2 dl melk
 • 1 eggehvite
 • frosne bringebær
 • 5 – 10 mandler
 • 1/2 ts salt
 • 1 ts honning

Slik gjør du: Kok opp melk og havregryn før du tilsetter eggehvite og salt. Pass på å koke den opp må middels varme slik at den ikke svir seg. Rør rundt jevnt til oppkok og fortsett å røre. Skru ned varmen ytterligere og la den bli «tykk» og «fluffy» før du serverer den med frosne bringebær, mandler, kanel og honning.

Lag deg en super dag og uke!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer