4 MAGEØVELSER MED VIDEO | The 4 Week Crunch Challenge

Da er vi snart i mål med siste video og siste crunch utfordring fra Njie og meg. Her har jeg samlet alle filmene til dere så håper jeg dere blir med og kjører magen litt i kveld!

Jeg har i samarbeid med Njie Norge hatt «The 4 week Crunch Challenge» hvor vi hver uke har kommet med en ny video med 4 ulike mageøvelser. Filmene ser dere under, og nå oppfordrer jeg dere til å kjøre på med litt magetrening før sengetid!

Nytt styrketreningsprogram

Selv har jeg trent styrke i dag, og jeg er så ufattelig glad for å ha kommet skikkelig i gang! Jeg kommer til å dele dag 1 av mitt splitter nye program med dere om ikke så lenge så følg med. Jeg elsker det nye programmet, og jeg skal også skrive litt om hvordan jeg har tenkt å legge opp treningen fremover for å ha både tid til løpingen, men også styrketreningen. Frontbøy, markløft og farmers walk er noen av øvelsene, og jeg har vært så støl de siste ukene at det har vært vondt å både gå, sitte og gå i trapper. Beste følelsen!

Fra dagens styrkeøkt – legger snart ut programmet til dere!

The Reverse Crunch | øvelse 4

Som nevnt har jeg i samarbeid med NJIE laget 4 ulike mageøvelser til dere og siste film kommer her. Den heter «The Reverse Crunch» og video finner ser du her:
 

Startposisjon:

Start med å ligge på ryggen med beina løftet (mot taket) og korsryggen ned i gulvet. Press føttene (hælene) opp mot taket slik at rumpa løfter seg fra gulvet. Senk så kroppen rolig og kontrollert tilbake til startposisjon. Gjerne hold armene under korsryggen din om du heller vil det gjennom hele øvelsen. Farten styrer du selv, men forsøk å ha en litt raskere fart opp for deretter å ta det litt langsommere på vei ned. Lykke til!

Video 1 | The Bicycle Crunch øvelse 1

Video 2 | The Twisted Crunch øvelse 2

Video 3 | The Double Crunch øvelse 3

Crunch Granola | Njie Norge

ProPud CRUNCHY GRANOLA har allerede rukket å bli en kjempe suksess i Norge! Favoritten er Apple pie, og den er helt fantastisk god på smak!

PROPUD CRUNCHY GRANOLA
ProPud Crunchy Granola er det nyeste produktet til NJIE Norge, og definitivt et perfekt og raskt måltid på farten, etter trening (sammen med en banan) eller til frokost. I lokket finner du crispy granola som du putter i sammen med ProPud. Produktet er laktosfritt, uten tilsatt sukker og inneholder 15 g protein pr beger. Jeg pleier å tilsette frosne bringebær for det smaker rett og slett magisk! I tillegg er de perfekte å ha i smoothie. Du får produktet i ProPud sjokolade eller apple pie. (Den siste er en favoritt!)

Lykke til alle sammen!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer