DAGENS INTERVALLER | anbefales


Jeg har ikke løpt så mye etter halvmaraton og VM som jeg ønsket, men det var akkurat som om lufta gikk litt ut av ballongen. Når jeg kom på trening i dag for å løpe en intervall var faktisk selvtilliten ganske så lav. Les mer om økten under!
Jeg kom meg på trening i dag for å løpe en økt, og ettersom jeg ikke hadde løpt på en stund kjente jeg usikkerheten i kroppen. Men man angrer aldri en treningsøkt ikke sant? Det var i hvert fall konklusjonen min etter en ufattelig deilig intervall. Er du klar, for her kommer den!

Vi gjennomførte intervallene i dag – håper du gjør det samme!

Oppvarming

Gå rolig, lett jogg og rask jobb de første 10-15 minuttene før du starter med dragene. Her prøver jeg å bruke tiden nyttig på å finne musikken som skal dra meg gjennom løpeøkten. Hastighet 5-6-7-8 km/h og 2 % stigning.

Hoveddel

2×4 min, 2% stigning og 11 km/h – 2 min pause mellom dragene.
4×2 min, 2 % stigning og 12 km/h – 2 min pause mellom dragene
4×1 min, 2% stigning og 13 km/h (15 km/h på siste draget) – 1 min pause mellom dragene

Avslutning

Rolig jogg, gange de neste 5-10 minuttene før du klapper deg på skuldra og skryter av hvor flink du har vært! Beste følelsen!
Jeg har savnet å løpe og nå er jeg i gang igjen. Med 2 løpeøkter i uken og 3-4 styrkeøkter skal denne skrotten få kjørt seg i vinter. Elsker følelsen av å løfte tungt igjen også, og dag 2 av styrkeprogrammet mitt kommer også snart! Kom gjerne med ønsker om hva du vil se mer av på bloggen.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer