UKAS INTERVALLER | kan gjøres ute

Det er fredag og vi er klare for intervaller. Dette blir faktisk min andre intervall denne uken, og det er mer enn hva jeg har fått til den siste tiden. En litt annen variant dette her, og jeg håper du like den. Perfekt å gjøre ute i det friske vinterværet!

Jeg skal til Norefjell denne helgen, og når jeg kommer opp på fjellet skal Julia og jeg løpe oss gjennom disse intervallene her. Blir moro å teste ut burpees mellom dragene, og jeg er i hvert fall glad jeg kan løpe denne ute! Håper du tar ukas utfordring du også!
Dagens intervaller er utfordret av Simen, løpetreneren min og her kommer den:

Oppvarming

Løp rolig i 10-15 minutter før du er klar for dragene. Denne økten har jeg valgt å løpe ute, men du kan fint løpe den inne på mølla om du heller vil det. Da løper du 2% stigning og 5-6-7-8 km/h i 10-15 minutter.

Hoveddel

4 runder av følgende:

  • løp 400 meter
  • 10 burpees
  • løp 400 meter
  • 2 minutters pause
Slik gjør du:

Start med å løpe 400 meter før du kjører 10 burpees for deretter å løpe 400 meter. Det var en runde. Dette skal du gjøre 4 ganger men med 2 minutters pause mellom hver hele runde. Perfekt å løpe på bane, i skogen, på asfalt – hvor enn du måtte like å løpe. Du kan også løpe den på mølla, men da må du styre intensiteten din på de 400 meterne slik du selv ønsker.

Avslutning

Avslutt med 10 minutters rolig jogg/rask gange før du er ferdig.

Bli gjerne med i løpegruppen min på Facebook (gratis). Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Camilla

Følg meg gjerne på Facebook her og YouTube her.

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer