FREDAGSINTERVALLEN | denne må du prøve

Jeg gikk på snørra på isen i går og slo både haleben, albu og hodet, og selv om kroppen føles ok i dag tar jeg meg en hviledag. Håper du kan løpe for meg, for her kommer ukas intervaller! Er du klar?

Ekstra moro er det å vite at disse fredagsintervallene nærmest har blitt en tradisjon for mange av dere, og veldig hyggelig å høre at flere samles for å løpe disse øktene sammen hver uke. Jeg blir så glad, og trening skal være lysbetont og moro. Ekstra bonus om du finner en løpeglad venn som kan motivere deg på veien. Det merker jeg i hvert fall har mye å si!

Bli gjerne med i løpegruppen min «Treningsfrue Løpegruppe» på Facebook. Den er helt GRATIS!

Ukas intervaller | 40/20 sek

Oppvarming

Still mølla på 2% stigning og løp lett i 10-15 minutter før du drar på litt på slutten. Jeg pleier å ha mølla på 5-6-7-8 km/h under oppvarmingen. Greit å få beina litt i gang!

Hoveddel

40/20 sek *6 drag – dette skal gjøres 3 runder.

Slik gjør du:

Jeg er usikker på hvor fort jeg kommer til å løpe denne på for jeg har ikke løpt den før jeg skriver den her. Men la oss si at du starter første draget på 40/20 på 12 km/h. Da skal du løpe 40 sekunder på 2% stigning og 12 km/h før du har 20 sekunder pause. Dette gjør du 6 ganger. Det var 1 runde. Deretter kan du kanskje øke til 13 km/h og løpe de neste 6 rundene på dette for deretter å øke til 14 km/h. Kun et eksempel, men jeg blir glad om dere tester og legger igjen en kommentar. Jeg heier på dere!

Avslutning

Jogg deg rolig ned/gå lett de siste 5-10 minuttene før du gir deg selv en klapp på skuldra!

Lag deg en skikkelig bra dag! Jeg skal på hytta – GLEDER meg!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer