UKAS SMOOTHIE | sunt og godt

DSC06571

Da er det ny uke og tonnevis av nye muligheter. Jeg har allerede satt datoene for når jeg skal trene styrke og når jeg skal løpe så her har det blitt struktur. I tillegg jobber Jørgen turnus så da er det bare å planlegge kjøring til både hockey og fotball. Her kommer ukas smoothie, og denne gangen har jeg tilsatt litt mandelsmør som er rikelig på enumettet fett som sies å være bra for helsen.

DSC06565 DSC06579 DSC06583

Mandelsmør inneholder både vitamin E, kalsium, magnesium, fiber. I tillegg inneholder mandler lite mettet fett og rikelig med enumettet fett.

Smoothie | med mandelsmør

✘ Ca 200 g frossen blanding av ananas, mango og banan
✘ ca 150 g frosne bringebær
✘ 1 rått egg
✘ 3 ss kesam, lime
✘ kokosmelk, 1/2 boks (lett eller vanlig)
✘ 1 – 2 ts mandelsmør
✘ melk eller annen væske etter behov (ca 1,5-2 dl)

Slik gjør du:

Miks dette sammen til en jevn og fin smoothie. Blandingen av ananas, banan og mango er kjøpt på rema 1000 om noen lurer. Kjempe fin blanding og jeg slipper å skjære det opp selv. Når det gjelder kokosmelken stikker du hull på kokosen i boksen og heller i melken som er under. Bruk 1/2 – 1 boks, avhengig av hva du liker. Mandelsmør topper det hele og gir en fantastisk god smak. Kan også bruke peanøttsmør.


Vi har vært på hytta i helgen og jeg skal faktisk tilbake dit igjen til helgen. Ro i sjela og veldig godt for familielivet kjenner jeg!


Ønsker dere en super start på uka!

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer