SUNNE OG ENKLE LUNSJPANNEKAKER PÅ 1-2-3

Er du klar for en enkel, sunn og proteinrik lunsj i dag? I går hadde jeg ikke planlagt lunsj så da ble det de ingrediensene jeg fant i skapet. Du får 4 pannekaker ut av oppskriften og de er perfekt å spise rett fra panna med syltetøy eller noe annet godt! Kanskje vaniljekesam?

Oppskrift på lunsjpannekaker

4 porsjoner

 2 egg
1 dl havregryn
1 moden banan
1 ts bakepulver

Slik gjør du:

Bland sammen alle ingrediensene i en blender slik at du får en fin og jevn røre. Sett stekepannen på middels varme og stek med litt smør i pannen. Snu de når de bobler litt på midten og server de straks med frukt, vaniljekesam, frosne eller ferske bær. Lover deg at dette går ned på høykant!

Lag den en super dag så håper jeg dette blir lunsjen eller kveldsmaten din i dag! Enklere blir det ikke.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer