INTERVALLENE SOM TOK KNEKKEN PÅ MEG

Jeg har løpt intervaller denne uken og jeg kan ikke akkurat skryte på meg at jeg grusa den. Tror faktisk at intervallene grusa meg for jeg måtte gi meg etter andre runde. Svimmel og drit sliten.

Ukas intervall var tøff og jeg er ikke veldig vant med å løpe på så raske hastigheter over tid. Jeg vet det sitter mye i hodet, og her har jeg også veldig mye mer å jobbe med. Men denne var tung, og selv om jeg hater å gi meg er det greit med et mål å jobbe mot. For denne skal jeg klare, bare vent!

Oppvarming

Still stigningen på 2%, gå og løp rolig de første 10-15 minuttene. Jeg løp på 6-7-8 km/h på slutten for å få litt fart i beina.

Hoveddel

3 x runder av følgende:

 3 min på stigning 2% og hastighet 14 km/h
1 min pause hvor du hopper av mølla
 8 min på 2% stigning og hastighet 10 km/h
1 min pause hvor du hopper av mølla

Slik gjør du:

Start første drag på 3 minutter før du hopper av mølla i ett minutt. Deretter løper du 8 minutter på 10 km/h før du tar 1 min pause. Dette var 1 runde og du skal gjøre 3. Jeg klarte 2, men gir ikke opp av den grunn!

Avslutning

Ro ned med å gå rolig de siste 5 minuttene før du jubler av glede!
Jeg ønsker deg lykke til!

Er du glad i å løpe må du gjerne følge løpegruppen min på Facebook. Den er gratis og heter Treningsfrue Løpegruppe.

Følg meg gjerne på Facebook her og YouTube her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer