FRISK BRINGEBÆRSMOOTHIE


God morgen alle morgenfugler! Ny uke og her kommer ukas smoothie med min favoritt, nemlig bringebær. Med 4 ingredienser og litt kokos på toppen ble dette en enkel, sunn og god smoothie jeg håper du unner deg i løpet av dagen.
Etter en helg på hytta med mye god mat, godteri og litt vin kjenner jeg det skal bli godt å kickstarte uken med både trening, havregrøt og en smoothie etter trening. Tror faktisk jeg får skvist inn litt juleshopping også om jeg jobber effektivt i dag!
Om du vil tilføre litt ekstra proteiner i ukas smoothie kan du tilføre både proteinpulver, yoghurt og/eller rått egg. Med nøttene får du i deg litt fett også. De knuses i blenderen så de merker du ikke i smoothien.

Bringebærsmoothie

ca. 1-2 glass

1 moden banan
2 dl frosne bringebær
1-1,5 dl biola, blåbær
5 valnøtter
0,5 dl kokos

Lag deg en super duper mandag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer