2 RASKE VEGANSKE MIDDAGER

ANNONSE RISENTA | deilig plantebasert og proteinrik middag

Er du ute etter et sunt kjøttfri måltid som i tillegg lages på et blunk? Her finner du oppskriften på 2 fantastiske retter som passer godt ved middagsbordet i en ukedag eller helg. Proteinrikt er det også, og her er det bare å finne frem den kreative siden. Enklere blir det faktisk ikke.

Jeg synes det er vanskelig å være kreativ på matfronten hver eneste dag, men når du kommer over slike enkle løsninger som dette løser det tidsklemma i hvert fall noe. Jeg har som nevnt tidligere et mål om å innføre kjøttfri middag en gang i uken, og selv om vi ikke alltid klarer det er vi på god vei. Jørgen er ikke så veldig positiv, men jeg lager de måltidene når han har kveldsvakt for å unngå klaging ved middagsbordet. Ungene spiser maten, og det holder for meg!

Bland pulveret med 2,75 dl varmt vann og få middagen klar på et blunk!

Kikertboller, 20 stk av en eske

Quinoaburger, 4 stk av en eske

RISENTA | quinoaburger & kikertboller

Risenta har kommet med to splitter nye familievennlig og gode produkter som er plantebasert mat. Det vil si mat fra naturen som er full av vitaminer og mineraler, men som ikke inneholder unødvendige tilsetningsstoffer. Mat som er bra for både deg og planeten. Proteinrikt er det også.

Risenta kan kjøpes på Coop Obs og Coop Mega.

Quinoaburgeren ble overraskende god, og jeg klarte å få 4 burgere ut av pakken. Fremgangsmåten er enkel, og her blander du kun pulveret i esken med 2,75 dl varmt vann. Rør rundt med en slikkepott og form burgerne i den størrelsen du ønsker. Deretter pensler du de med litt rapsolje og steker på litt over middels varme.
Server sammen med et oppvarmet burgerbrød, salat, tomat, rødløk, agurk, avokado og litt aioli. Kjempe godt, og dette er faktisk like bra å ha med seg i lunsjboksen som restemat dagen etter. Min favoritt!


Kikertbollene lages på samme måte som quinoaburgeren. Blandes med 2,75 dl varmt vann for så å pensle de med litt rapsolje. Deretter kan du bestemme om du vil steke de i pannen eller ovnen. Jeg valgte det siste og hadde en temperatur på 220 grader, midt i ovnen, over/under varme på ca 15 minutter.
Laget dette veldig barnevennlig og serverte det med pitabrød, salat, agurk, tomat, rødløk, paprika, avokado og aioli.

Tips: Jeg tipper det er ekstra godt å lage disse i tomatsaus slik man vanligvis gjør med kjøttboller. Barnevennlig og sunt!

KONKURRANSE:

Sammen med Risenta har jeg laget en konkurranse på Instagram hvor du kan vinne en Risenta matkurv! Det eneste du må gjøre er å kommentere hvilken rett du likte best på min Instagram her.

Sjekk gjerne Risenta for flere oppskrifter og info om produktene her!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer