FARGERIK SMOOTHIE | mandagssmoothie

DSC06069
Mandag morgen og jeg kjenner jeg skal bli klar for at denne uken bare raser av gårde slik at jeg kan komme i gang med både trening og andre aktiviteter. I mellomtiden kaster jeg i meg både smoothie og grøt for å slippe å gå ned altfor mye. Tanna som ble trukket fredag er borte og jeg er ganske så hoven i ansiktet. Smoothie funker som bare det, og denne oppskriften er super god!
DSC06062 DSC06050 DSC06057

Oppskrift på blåbærsmoothie

ca. 2 porsjoner

4 isbiter
120g frossen blåbær
1 skrellet appelsin
1 rått egg
1/2 banan
Melk etter behov
Bland sammen herligheten i en blender og topp den med det du måtte ha i skapene. Frosne bær, friske bær, banan, kokos, havregryn, kokos etc. Alt smaker egentlig godt på og her er det bare å være kreativ!

Lag den en bra dag – det skal jeg!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer