UKAS INTERVALLER | søs sin intervall på mølle

Ukas intervall er det min kjære tvillingsøster som står for, og jeg er så imponert over hva hun klarer! Ikke lenge siden hun begynte å løpe så her må jeg virkelig step it up for å klare å henge med! Må bare få lov å begynne å trene igjen av tannlegen så skal jeg ta denne snart! 

Jeg trakk en tann for en uke siden og etter det fikk jeg treningsforbud en uke. I dag er det fredag og jeg kjenner fortsatt litt i munnen så lytter til kroppen. Reiser på hytta i morgen så tenkte at jeg skulle prøve meg på noen skiturer, men gleder meg veldig til en løpetur og litt styrke til uken! Nå kommer intervallene til tvillingsøsteren min så hold dere fast!!

Om du liker å løpe eller trenger et spark bak må du gjerne finne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue løpegruppe GRATIS og mye motiverende folk!! Vi er over 9000 der inne som deler erfaringer, frustrasjon og løpeglede!

Cathrine`s intervall!

Oppvarming

Start med å gå rolig, og avslutt med lett jogg/rask jogg de første 10-15 minuttene før du starter med dragene. Her prøver jeg å bruke tiden nyttig på å finne musikken som skal dra meg gjennom løpeøkten. Hastighet 5-6-7-8 km/h og 2 % stigning.

Hoveddel

 2×3 min (1 min pause) 12 km/h
1 min pause
 3×2 min (1 min pause) 12 km/h
1 min pause
 4×1 min (30 sek pause) 13 km/h
1 min pause
 5×30 sek (30 sek pause) 13-15 km/h
1 min pause
 6×45 sek (15 sek pause) 16-17 km/h

Slik gjør du:

Løp 3 minutter og ha 1 minutts pause på 12 km/h. Deretter løper du nye 3 minutter for så å ha 1 minutts pause. Så kaster du deg på drag nummer to, altså 3×2 min. Det vil si 2 min på 12 km/h, pause 1 min. Gjenta dette 3 ganger før du tar 1 min pause og begynner på tredje draget. Slik fortsetter du til du er ferdig! Kjør 1 minutts pause mellom hver serie også 🙂 Det vi si mellom 2×3, 3×3 etc…

Avslutning

Ro ned og gå 5 minutter før du hopper av mølla og gir deg en skikkelig klapp på skuldra!

Lykke til!

Camille & Cathrine

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer