UKAS INTERVALLER | la deg inspirere!

God morgen superstars♥ Jeg fikk en låsning i ryggen i går, og etter å ha innsett at jeg ikke klarte å sitte eller ligge var det akutttime til en naprapat. Ble litt bedre, men fy så vondt det er, og jeg synes faktisk litt synd på meg selv. Det kjennes ut som jeg skal få krampe i ryggmuskulaturen når som helst, og det strammer seg hele tiden. Kan du løpe litt for meg i dag er du snill?

Fredagsintervaller | totalt 22 minutter

Oppvarming

Still møllen på 2% stigning og varm opp med lett jogg de neste 10-15 minuttene før du setter skikkelig i gang!

Hoveddel

45 /15 x 5
30 / 30 x 10
15 /15 x 15

Slik gjør du: 

45/15 x 5 betyr at du skal løpe i 45 sek før du tar 15 sek pause. Dette skal du gjøre 5 ganger før du tar 1 minutt hvile. Deretter begynner du på andre intervall som er 30/30. Her skal du løpe 30 sek og hvile i 30 sek hele 10 ganger. Ett minutts hvile før du kaster deg uti tredje intervall hvor du skal løpe 15 sek, hoppe av mølla og ta pause i 15 sek. Dette skal du gjøre hele 15 ganger!
 
Økten varer i litt over 22 minutter så dette blir bra! Raskt og effektivt!
Hastigheten bestemmer du selv og start med det du tror du klarer selv. Et eks er 45/15 sek på 12 km/h, 30/30 sek på 14 km/h og 15/15 sek på 16 km/h.  Juster etter nivå og erfaring er mitt råd for det finnes ingen fasit!

Avslutning

Avslutt med lett jogg og rolig gange 5-10 minutter etter dragene er ferdige.

Lykke til og løp inn helgen da dere!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer