UKAS INTERVALL | årets første

I dag er dagen, og jeg er klar for årets første intervall. Har ikke løpt så mye den siste tiden så føler jo nesten at jeg har mistet selvtilliten, men i dag er jeg klar og økten kommer her! God fredag alle sammen; dere inspirerer!

Ukas intervall

Oppvarming

Still møllen på 2% stigning og varm opp med lett jogg de neste 10-15 minuttene før du setter skikkelig i gang! Sørg for å finne deg en spilleliste, en podcast eller lydbok på øret. Selv foretrekker jeg musikk som gir meg energi når jeg skal løpe intervaller. Podcast og lydbok er på de lengre rolige turene.

Hoveddel
  • 4×4 min med 2 min pause mellom dragene
  • 5 % stigning
  • Hastighet ca. 9-10 km/h
Slik gjør du: 

4×4 min betyr at du skal løpe i 4 minutter før du har 2 min anti pause. Deretter løper du 4 min igjen før ny 2 min pause. Dette skal du gjøre totalt 4 ganger (4×4). Stigning har jeg satt på 5% så det blir en skikkelig motbakkeintervall, men juster etter hva du føler er rett for deg. Det samme gjelder for hastigheten.

Avslutning

Avslutt med lett jogg og rolig gange 5-10 minutter etter dragene er ferdige.
Lykke til og løp inn helgen da dere! Jeg er klar for hytta i ettermiddag!

Legg deg gjerne til i den gratis løpegruppen min på Facebook; den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer