EN MOTIVERENDE INTERVALL | ukas intervall


Da var det på tide med ukas intervall  og denne likte jeg kjempe godt. Følte veldig på mestring da jeg kjente jeg hadde mer og gå på, men som vanlig var jeg litt feig på farten!! Jeg hadde nemlig mer å gå på så neste gang skal jeg få opp farten litt! 

Ukas intervall

Oppvarming

Still møllen på 2% stigning og varm opp med lett jogg de neste 10-15 minuttene før du setter skikkelig i gang! 

Hoveddel
  • 10 x 2.5 min med 30 sek pause mellom dragene
  • 2 % stigning
  • Hastighet ca. 10-12 km/h
Slik gjør du: 

Start med å løpe 2,5 min med 2 % stigning på den hastigheten du ønsker. Deretter hopper du av møllen og venter i 30 sek før du løper nye 2,5 min. Dette skal du gjøre 10 ganger, altså totalt 25 min + 5 min pause totalt. Økten er ferdig på 30 minutter!
Jeg løp de første 5 dragene på 10 km/h, så de 4 neste på 11 km/h for så å løpe det siste draget på 12 km/h. Føltes veldig greit og pulsen steg jevnt for hvert drag jeg løp. Endte opp på 175 av 189 på siste drag.

Avslutning

Avslutt med lett jogg og rolig gange 5-10 minutter etter dragene er ferdige!

Legg deg gjerne til i den gratis løpegruppen min på Facebook; den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer