FRISK SMOOTHIE | mandagssmoothie

Da er uka i gang, og jeg teller ned dagene til jeg skal på fjellet igjen! Innen den tid skal jeg også prøve å finne navn til hytta! Må bare gå gjennom alle dere har sendt meg for det har vært så utrolig bra initiativ. Så tusen takk! Her kommer ukas smoothieoppskrift, og denne ble en ny favoritt!

Helgen har bestått av kos, Peppes pizza, tv, smågodt, litt trening men generelt hvilepuls med kun et barn. Jørgen og Max dro på fjellet så det har jo vært rene ferien her hjemme! Hadde også en workshop for PT`er i går, noe jeg synes var utrolig givende. Alltid gøy å lære andre om det jeg jobber med, og jeg innser at jeg alltid lærer noe selv etter en slik time! Utfordrende og gøy, og litt ut av komfortsonen. Akkurat slik det skal være!
Dagens smoothie lagde jeg i går kveld, og det var greit å få bruke opp litt av ukas rester. Noe har jeg i fryseren, men jeg sørger alltid for å bruke opp ting i kjøleskapet slik at det ikke blir gammelt. Jeg hater å kaste mat!
 

Oppskrift på en grønn og frisk smoothie

ca. 2 porsjoner

2 never fersk spinat
1 neve frossen grønnkål
1/2 frossen banan
1 kiwi
1 neve frosne blåbær
1/2 dl kokosmelk
appelsinjuice etter ønske (ca 1 1/2 dl)
Bland sammen og topp den med det du måtte finne, eventuelt drikk den akkurat som den er! Super frisk på smaken og alt ble borte!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer