ÅRETS INFLUENCER 2017 | trening og helse

INNEHOLDER SPONSET FRISØR

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men dagen i går endte med pris i hånda og en stum Camilla. Jeg har seriøst ikke ord for hvor glad og takknemlig jeg er for igjen å vinne Årets Influencer Award i kategorien Trening og Helse 2017. Tusen takk.

Foto: @andreatangenn og @kenneth_froland

Det startet med en tur inn til byen i god tid før kvelden startet, og jeg fikk satt opp håret hos frisøren min, Malene på Meraki Studio ved Vika. Stedet er litt bortgjemt i et koselig kvartal nederst ved Vika, og salongen er preget av både proffe og fantastiske folk. Hårfrisyren er sponset btw, og i år gikk jeg for nok en flette. Hva synes dere?? Jeg var på utkikk etter en stilig, klassisk men samtidig enkel frisyre som skulle matche kjolen jeg hadde lånt av søsteren min. For den følte jeg meg virkelig fin i om jeg får lov å si det! Det skjer nemlig ikke så ofte at jeg bytter ut komfortable treningsklær med glam og glitter. Sminken min var jeg så heldig å få lagt på av fantastiske Pia Ruud og jeg kan ikke skryte nok av den herlige dama der. Ikke sponset, men verdt hver eneste krone for det er ikke hver dag man får lov å skinne litt ekstra. Sota øyne og en øyesminke jeg bare kan drømme om å legge selv. Ville jo nesten ikke ta den av når jeg skulle legge meg!
Vi hadde god tid før prisutdelingen, så det var både champis, musikk og mat på rommet før vi kom oss ned på selve festen. Jeg kjenner igjen flere og flere for hvert år, og denne gangen kjente hun som hadde ansvar for presseveggen meg igjen så jeg slapp å gå bort til henne for å si at jeg var Treningsfrue. ..haha!

Pia in action!

Julia, Amelie og Anette Marie – klar for fest!

Marna også på plass:)

Årets Influencer | trening og helse 2017

Jeg har nesten ikke turt å drømme om en ny pris i år, og jeg ble helt satt ut da jeg skjønte at det var meg de snakket om. Jeg tror at jeg begynte å gå opp mot scenen til og med før de sa navnet mitt. Etter sitatet «litt av alt og alt med måte» skjønte jeg jo at det var meg, og jeg nærmest fløy meg opp til scenen for å motta både klemmer og pris. Litt typisk meg da å ikke ha en tale klar, men jeg klarte å stokke frem et par setninger. Nå i ettertid angrer jeg litt på det, for jeg hadde faktisk en del på hjertet. Men sånn er det!
Det at jeg vinner en slik pris er åpenbart bra for businessen, men det betyr så utrolig mye mer å høre at man er et sunt forbilde som bidrar til at folk finner både treningsglede og inspirasjon som igjen kan bidra til bedre livskvalitet og energi. Mitt mål som blogger, influencer og personlig trener er jo akkurat dette. Formidle at trening og kosthold ikke trenger å være så himla avansert, og at det skal være lysbetont og enkelt. Jeg skal fortsette å jobbe beinhardt med både blogg og alle de andre prosjektene mine også i 2018, og jeg gleder meg til å se hva det nye året har å by på.

Grattis med seieren @pappahjerte – måtte ta en løft i år også! Ser mer ut som han skal sovne…hehe:)

Stolt!

@annebrith i farta!

    
Tusen takk til alle dere der ute som følger meg både her og andre steder, som legger igjen små spor og kommentarer. Jeg setter pris på hver enkelt av dere og uten dere hadde jeg aldri vært Treningsfrue. Tusen takk!
Tusen takk til Vixen for nominasjon og pris. Jeg vet jobben deres har vært i hardt vær dette året, men jeg synes dere gjør en fantastisk jobb. Stå på videre!
Tusen takk til verdens beste management, United Influencer som alltid har hatt troen på meg. Viola, Elisabeth, Elisabeth og alle dere andre. You rock og jeg er glad i dere!
Tusen takk til verdens beste familie, mann og barn, tvillingsøster og gode venninner for all støtte og ikke minst hjelp jeg har fått gjennom året. Uten dere vet jeg ikke hva jeg hadde gjort!

So much love

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer