PROTEINRIK LUNSJ PÅ 1-2-3 | min favoritt

Jeg får aldri nok av sunn mat som nesten lager seg selv, og denne retten gjør faktisk det! Herlig på dager som er travle eller når sulten tar meg, og siden mange av dere spurte meg om lunsjen min i går kommer den her! Anbefales, for dette er så godt!

Oppskrift på cottage cheese med vanilje og bær

 • 1 boks cottage cheese, liten
 • 3-4 ss vaniljekesam
 • en neve frosne bringebær
 • ferske blåbær
 • mandler
 • jordbær
 • valgfri topping, granola mm.
Slik gjør du:

Start med å varme bringebær i mikro før du legger i cottage cheese, vaniljekesam, bær, jordbær, mandler og topping. Her kan du bare variere med alt av frukt (banan, mango, kiwi, blåbær, jordbær etc) og det samme gjelder nøtter (mandler, valnøtter, cashewnøtter etc) og topping (granola, rå sjokoladebiter mm) Smaker så himla godt så dette må dere teste ut!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer