ÅRETS FØRSTE HINDERLØP | Tough Viking Gøteborg 2018

inneholder produktplassering @njienorge

Endelig kan jeg dele filmen fra Tough Viking Gøteborg med dere, og denne har jeg gledet meg veldig til å få ut på bloggen. Vet det er mange der ute som ønsker å løpe et hinderløp, og ved hjelp av litt filming fra meg håper jeg dere får troen på at dette skal dere også klare. For en ting er sikkert folkens, klarer jeg så klarer du!!

Grunnen til at jeg har skrevet at dette innlegget inneholder produktplassering er rett og slett pga av jeg har min sponsor @njie norge på brystet. Billett og reise er i sin helhet betalt selv, men rett skal være rett.

SNURR FILM | gi den gjerne en kommentar og en likes på slutten om du liker den og kan tenke deg å se flere løp!

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer