SMOOTHIE MED BÆR | fargerik og frisk

DSC06069

Hvem er klar for ny uke? Det skal bli godt med noen fridager denne uken, men jeg har en del å gjøre før 17 mai kjenner jeg! I mellomtiden får dere nyte denne sommer-smoothien som virkelig er helt fantastisk!

Det er mandag og jeg er fortsatt gul og blå etter helgens hinderløp, men kroppen kjennes fortsatt fin selv etter 20 kilometer i skogen. Deilig å kjenne at man har gitt alt, og nå er jeg klar for en ny uke. Må løpe et par rolige løpeturer denne uken så kroppen får lada opp til ny runde med Tough Viking i Oslo 2 juni. Det blir moro! I mellomtiden får dere kose dere med denne fargerike smoothien som virkelig er helt fantastisk. Perfekt i det fine sommerværet!

Oppskrift på blåbærsmoothie

ca. 2 porsjoner

 en håndfull frosne bringebær
en håndfull frosne blåbær
1 skrellet appelsin
1 rått egg (kan erstattes med f.eks cottage cheese)
1/2 banan, helst fryst
Melk etter behov

Bland sammen og topp med det du har i skapet! Frosne bær, fersk frukt, kokos, sjokolade, granola osv.

Camilla

 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer