UKAS CROSSFTØKT | svettefest uten like

I går kom jeg meg endelig på en etterlengtet CrossFit time, og jeg forstår virkelig ikke hvorfor jeg ikke gjør dette oftere. Det er jo så gøy! Og følelsen etterpå da,…herlighet så digg! Økta finner du under og jeg håper du prøver den ut! Finn ditt eget tempo og kjør på!

Vi stilte mannsterke på CrossFit Lillestrøm i går, og jeg kjenner selv at jeg blir litt usikker i et nytt miljø med nye øvelser. Men det skal sies at energien og velkomsten man får i boksen er unik, noe jeg kjenner igjen på flere CrossFit bokser. Folk hilser, smiler og hjelper hverandre, det digger jeg!

Jeg ble veldig letta når jeg så at det var en økt med partner. Min «partner in crime» var Julia så vi kjørte økta sammen. Espen og Andreas (@achivedmedia) var også med så ekstra gøy når man kjenner noen i boksen. De ga full gass, men det gjorde vi også!

Hero workout (med partner) 

  • 6 deadlift 143/93kg (6 reps hver)
  • 9 bar facing burpees (synkront)
  • 9 muscle up (9 reps hver)
  • 16 meter partner barbell carry (143/93kg)

Slik gjør du: Du må være to personer for å ta økta, og er du dame skal du kjøre 93 kg i markløft mens herrer kjører 143 kg. For min del holdt det mer enn nok med 75 kg. 6 markløft hver før synkrone burpees hoppende over stanga. Deretter 9 muscle-ups, men siden jeg ikke klarer en eneste en stod vi på bokser og gjorde øvelsen hoppende. Slitsom nok, men jeg fikk dreisen på hvordan bevegelsen skal gjøres. Denne skal jeg øve mer på!

Etter muscle-ups var det 16 meter partner barbell carry. Her skulle vi bære stanga (fra øvelse 1) 16 meter. Det vil si 8 meter en vei, sett den ned og bær den tilbake igjen. dette var en runde. Gjør så mange runder du klarer på 26 minutter.

Vi kom oss på 7 runde med 9 markløft – da var det stopp! Svett og glad på samme tid – må absolutt gjøres igjen!

Fineste Julia min @jgillros
Gutta fra @achivedmedia @ahoiskar og @esredsand

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer