UKAS INTERVALL | ferieintervallen

Det er et aldri så lite høydepunkt å dele ukas intervaller med dere, og selv om jeg er på ferie slipper du ikke unna! Denne skal jeg løpe i ettermiddag, og jeg håper du også er klar!

Er du ikke med i løpegruppen min på Facebook må du gjerne finne den og bli medlem. Den er gratis, ingen forpliktelser men jeg har et ønske om å engasjere, motivere og dele løpegleden sammen med dere. Du finner den under navnet: Treningsfrue Løpegruppe.

Ukas intervall 

Oppvarming

15 min oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla (dette for å gjøre stigningen mer lik som ute i terreng), rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Vil bare presisere at dere må styre deres egen fart, for dette er ingen fasit. Jeg skriver ikke så mye om pulssoner og makspuls da mange av dere faktisk løper uten pulsklokke samt kanskje ikke vet sin egen makspuls. Mine intervaller er kun ment for inspirasjon!

Hoveddel
  • 1,5 – 2 % stigning
  • 1 min aktiv hvile mellom hvert drag
  • 6×5 min intervaller
  • gjerne i sone 3 om du har en pulsklokke og vet din egen makspuls
  • prøv deg litt frem med hastighet. 5 minutter er lenge, men jeg skal holde meg mellom 10-12 km/h tipper jeg.
Slik gjør du:

Du starter med å løpe 5 min for deretter å gå på mølla i 1 minutt. (aktiv hvile) Deretter løper du nye 5 minutter før du tar en ny pause på 1 minutt. Dette skal du gjøre totalt 6 ganger, altså 30 min med løping + pause. Totalt 36 minutter.

Avslutning

Gå deg rolig ned de neste 5 minuttene før du klapper deg selv på skuldra!

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Så du video av motbakkeintervallen jeg la ut? Den finner du her.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer