SLIK FÅR DU SVETTA PÅ MØLLA | ukas intervall

Ukas intervall løp jeg i forrige uke, og denne likte jeg! Jeg liker intervaller som varierer under selve økta, og jeg synes det er enklere å holde motivasjonen oppe. I tillegg var de overkommelige med tanke på lengde, for jeg synes det er tøft med alt som er over 4 minutter. Her kommer ukas intervall folkens; håper du er klar!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Har du lyst å bli med i treningsgruppen min heter den Treningsfrue Treningsgruppe.

Takk til @siljethorstensen for dagens intervall!!

Ukas intervall

Stigning: 1,5-2%
Hastighet: økende, 1% for hvert drag
Hvile: synkende med 30 sek for hvert drag

Husk å styre din egen stigning og hastighet, dette er bare et forslag!

Oppvarming

Start med oppvarming, gjerne i 10-15 minutter før du setter i gang med intervallene. Har du lyst å løpe denne ute er det også selvfølgelig fult mulig!

Hoveddel
  • 2×4 min (11 km/h) – 11 km/h – aktiv pause 2 min
  • 2×3 min (12 km/h) – 12 km/h – aktiv pause 1,5 min
  • 2×2 min (13 km/h) – 13 km/h – aktiv pause 1 min
  • 2×1 min (14 km/h) – 14/15 km/h – aktiv pause 30 sek
Slik gjør du:

Dette er en intervall på totalt 20 minutter + pauser + oppvarming. En fantastisk motiverende intervall som bare ble mer og mer gøy utover i økta. Jeg hadde mer å gi på slutten, men satt igjen med en god følelse etterpå. Mestring!

Første draget er på2×4 minutter med aktiv pause p 2 minutter. Det vil si at du skal løpe i 4 minutter, ha 2 min aktiv pause (gå på mølla, jeg ligger på 5-6 km/h) for så å løpe nye 4 minutter. Deretter tar du 2 min aktiv hvile før du kaster deg uti 2×3 min med 3 minutters drag. Her øker du hastigheten med 1%. osv…

Avslutning

Avslutt med 5-10 minutter rolig gange på mølla før du er ferdig!

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her

Se også siste løpefilmen min her.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer