SISTE LØPEØKTA DENNE UKEN | intervall

produktplassering | Supershift

Løpet nærmer seg med store stormskritt, og jeg skal sørge for masse mat, søvn og hvile denne uken. Bare for å lade kroppen før den store manndomsprøven som kommer på lørdag. Kan ikke fatte og begripe at jeg skal løpe lengre enn halvmaraton! Under ser du ukas siste intervall jeg løp i går!

Det er onsdag, og jeg kjenner at jeg begynner å merke sommerfuglene i magen. Ganske så store sommerfugler faktisk, men jeg kjenner også en følelse av spenning. Livet byr på mange ulike utfordringer, og jeg er fast bestemt på å takke ja til alt jeg egentlig synes er litt skummelt. Komfortsonen utvider seg litt etter litt når man tørr å bevege seg ut av den, og til lørdag skal jeg til pers!

Det har virket som en evighet fra dagen jeg takket ja ti å løpe, men nå er den altså her. På lørdag braker det løs med 32 kilometer over 2000 høydemeter, og jeg vil tro vi skal være ute i løypa mellom 6-7-8-9 timer. Jeg vet i hvert fall at vi har maks 12 timer på å fullføre så det skal jo gå om ikke noe går fryktelig galt. Bank i bordet sier jeg!

I går var ukas siste intervall fullført, og nå tar jeg hvile frem til helgen. Det betyr ikke at jeg skal sitte på rumpa i flere dager, for jeg skal bevege meg, men det blir mest gåturer og sykkelturer med barna. Men jeg er klar!

Her kommer ukas siste intervall som jeg gjorde i går:

4×4 løp i bratt motbakke. 10 min oppvarming først og 5 min rolig på sykkel etterpå.

Min så slik ut:

Stigning: 6-7 %
Hastighet: 8-9 km/h
Intervall: 4×4 min
Hvile: aktiv hvile, 2 minutter for hver intervall

Husk å styre din egen stigning og hastighet, dette er bare et forslag!

Slik gjør du:

Løp i 4 minutter, ha deretter 2 min aktiv pause hvor du går rolig for deretter å løpe 4 minutter igjen. Gjenta 4 ganger. Jeg løp første 4min på 6% stigning og 8 km/h for deretter å løpe neste 4 min på 6% stigning og 9 km/h. Deretter var det 7% stigning på 8 km/h og 7% stigning på 9 km/h.

Gå ikke glipp av tilbudet på Super Magnesium 60 pk. hvor du nå kan få mine favoritter med 20% rabatt.

Gå inn her og bruk rabattkoden TRENINGSFRUE20.

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer