UKAS INTERVALL | heia deg!!

Jeg er på hytta og skal i dag sykle min siste intervall denne uken. Siden tærne ikke er helt bra orker jeg ikke tanken på å løpe så derfor lager jeg ukas økt til deg uten at jeg løper den selv. Håper du kan ta den for meg!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Har du lyst å bli med i treningsgruppen min heter den Treningsfrue Treningsgruppe.

Ukas intervall | 45/15 intervaller

Stigning: 1,5-2 %
Intervall: 4 x (45/15 sek)
Hastighet: middels/høy hastighet, fast hastighet gjennom hele intervallen
Hvile: 2 min aktiv pause mellom hvert 4. minutt

Oppvarming

Start med lett oppvarming, gjerne i 10-15 minutter før du setter i gang. Ta også gjerne et par roligere drag på 45/15 sek før du begynner. Har du lyst å løpe denne ute er det også fult mulig!

Hoveddel

Intervallene 4×4 min | hvert drag er på 45/15 sek

4×4 minutter hvor et drag på 4 minutter består av 4x 45/15 sekunder. Totalt 4 minutter. Dette skal gjøres 4 ganger, altså 16 drag totalt. Denne er super motiverende!

Slik gjør du:

45/15 intervall betyr 45 sek løp og 15 sek pause hvor du hopper av mølla. Dette gjør du 4 ganger før du tar en aktiv pause på 2 min. Det vil si at du går/løper lett på mølla. Dette var altså et drag, og skal gjentas 4 ganger.

Avslutning

Avslutt med 5-10 minutter rolig gange på mølla, evt løp rolig hjem om du løper ute.

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her

Se også siste løpefilmen min her.

Camilla❣️

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer