GÅRSDAGENS ØKT | sirkeløkt + styrke

Jeg er i gang med treningen, og i går kjørte jeg en herlig styrkeøkt sammen med Amelie som jeg tenkte å dele med dere. Det er ikke så mye utstyr som kreves, og om dere ønsker å bytte ut en øvelse er jo ikke det noe problem heller. Kjør denne i kveld da vel!

Jeg er litt lei ren styrketrening om dagen så derfor varierer jeg med noen litt korte styrkeøkter, løpeturer, intervaller på sykkel og romaskin, mobilitet og CrossFit øvelser hvor også jeg kjører noen herlige sirkeløkter. Kjempe moro, og jeg liker så godt variasjonen jeg får! I går delte jeg treningen opp i 3 deler; oppvarming, styrke og en EMOM 30 (EMOM = “every minute on the minute”) og det er del av CrossFit`s treningsform.

Del 1 | Oppvarming – mobilitet

 • Squat to stand 3×10 reps (se øvelsen her)
 • Scapula push-ups 3×10 reps (se øvelsen her)
 • Inch warm 2×8 reps (se øvelsen her)

Del 2 | styrke – Power clean @40/45 kg

 • 2 reps pr min i 10 minutter, se video her
 • Kan evt byttes ut mot knebøy/frontbøy om du vil.

Del 3 | EMOM 30 – kondisjon & styrke

“Every minute on the minute” betyr rett og slett en øvelse pr minutt for så å begynne med neste øvelse på minutt nummer to. Det vil si i dette tilfellet, 5 pull-ups på et minutt (pause til minutt 2 begynner for deretter å kjøre 5 push-ups. Pause til minutt 3 for så å kjøre 15 air squats. Dette skal du gjøre i 30 minutter, ref EMOM 30. De fleste EMOM´s varer mellom 10 og 30 minutter, men det finnes veldig mange varianter, og det er vel egentlig bare kreativiteten som stopper deg. Effektivt og herlig!

 • 5 push-ups (evt med knær i bakken)
 • 5 pull-ups (evt med strikk)
 • 15 air squats

Spør om du lurer på noe!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer