EFFEKTIV INTERVALL | ukas intervall

Det er fredag og de siste dagene har vært så utrolig bra. Mye møter, trening og ikke minst spenningen rundt huset vårt som skal legges ut for salg på søndag. men nå håper jeg du er klar for å løpe fletta av deg, for denne intervallen er motiverende!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Har du lyst å bli med i treningsgruppen min heter den Treningsfrue Treningsgruppe.

Ukas | pyramideintervall 40 min

Oppvarming

15 min oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla (dette for å gjøre stigningen mer lik som ute i terreng), rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Hoveddel
  • 1 min pause mellom hvert drag
  • 1,5-2 % stigning
  • samme hastighet og stigning gjennom hele økta
  • Her må du finne din egen fart, men husk at du skal klare å holde den på både 1 minutts drag men også 5 minutter.
  • 1,2,3,4,5,5,4,3,2,1 min – totalt 30 minutter hvor du løper og 10 minutter med hvile
Slik gjør du:

Her løper du 1 min før du tar pause. Deretter 2 minutter før ny pause på 1 minutt. Deretter 3 min osv. En skikkelig kul intervall så tusen takk til Kristian i løpegruppa mi! Du er rå!

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5 minuttene.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube kanalen min her og Facebook siden min her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer