UKAS INTERVALL | løpeglede

Denne intervallen løp jeg tidligere i uka, og ettersom jeg skal løpe et race i Finland i morgen har jeg kun hatt fokus på løpeøkter og noe lett styrke. Du hørte riktig, jeg skal til Finland i dag for å løpe Tough Viking lørdag! Jeg har aldri løpt et løp der før så det gleder jeg meg til! Lover selvfølgelig å holde dere oppdatert, men i mellomtiden håper jeg du tester denne intervallen!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Har du lyst å bli med i treningsgruppen min heter den Treningsfrue Treningsgruppe.

Ukas intervall | 2×4 min og 2×3 min

Stigning: 2%
Hastighet: moderat/raskt tempo (jeg løp denne på 11,5km/h)
Hvile: 2 min aktiv pause mellom hvert drag

Oppvarming

Start med oppvarming, gjerne i 10-15 minutter før du setter i gang.

Hoveddel
  • 2×4 min
  • 2×3 min
Slik gjør du:

Løp på din hastighet i 4 minutter før du tar 2 min aktiv pause. Gjenta. Deretter tar du en 2 min pause før du begynner på 3 min. Ha gjerne samme tempo på begge dragene. Jeg prøvde meg på 12 km/h men kjente at jeg ikke klarte å holde tempo oppe på 4 minuttene så justerte den ned til 11,5. Etter 2×3 min er du ferdig!! Om du orker kan du godt kjøre en 2×1 min i tillegg!

Avslutning

Avslutt med 5-10 minutter rolig gange på mølla.

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer