Favorittsmoothie | oppskriften dere ville ha!

Det har vært en crazy helge med løp i Finland, men jeg har ikke hatt tid til å skrive så mye om den riktig enda. Derfor skal jeg bruke dagen i dag på både bilder og tekst for å fortelle litt mer om hvordan det var å løpe der. I mellomtiden kommer oppskriften på smoothien alle ville ha som jeg laget rett før helgen. Helt fantastisk god, og denne har blitt en favoritt når jeg står litt fast på nye oppskrifter.

Check it out!

Oppskrift på favorittsmoothie

ca. 1-1,5 porsjon
 • en neve frosne bringebær
 • en neve frosne blåbær
 • 1/2 frossen banan
 • 1-2 dl blåbær Biola
 • 1 ss cocosa
 • 0,5-1 dl melk etter ønsket konsistens
 • 2 ss vaniljekesam

Bland alt godt i en blender og server gjerne med frosne bær på toppen, havregryn eller rett og slett bare som den er. Frisk og godt smoothie som metter godt som et lite mellommåltid. Ønsker du den mer proteinrik kan du slenge oppi et rått egg. Funker kjempe bra!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer