Ukas første intervall | den satt i hodet!

I går løp jeg ukas første intervall, og meningen var egentlig å løpe denne ute, men jeg måtte rekke både det ene og det andre så da var det veldig greit å kjøre den inne. Møtte søsteren min også så veldig motiverende å løpe den sammen. Er du klar over hvor lenge 7 minutters drag på mølla er?? Det er kanskje ikke lenge ute i friluft, men virker som en evighet på mølla. Men, jeg kom meg gjennom og nå tenkte jeg å dele økta med deg. Klar?

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Har du lyst å bli med i treningsgruppen min heter den Treningsfrue Treningsgruppe.

Ukas første intervall | 5×7 min

Stigning: 2%
Hastighet: middels intensitet (jeg løp denne på 10 km/h)
Hvile: 2 min aktiv pause mellom hvert drag

Oppvarming

Start med oppvarming, gjerne i 10-15 minutter før du setter i gang.

Hoveddel
  • 5×7 min
Slik gjør du:

Dette er kanskje selvforklarende, men her skal du altså løpe i 7 minutter før du tar en aktiv pause på 2 min. Det vil si at du går i 2 minutter før nytt drag på nye 7 min. Dette skal altså løpes 5 ganger, dvs 5×7 min. En lang og litt mentalt tung økt etter min smak, men jeg kom meg gjennom.

Avslutning

Avslutt med 5-10 minutter rolig gange på mølla.

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer