Klar for litt hjemmetrening | rumpe og lår

Inneholder reklame egen nettbutikk

I dag har jeg hatt en skikkelig rolig dag, og det er faktisk litt digg etter en hektisk og aktiv uke. MEN, det er søndag og det betyr jo selvsagt ny YouTube video. I dag har jeg laget en økt til dere med de nye strikkene fra nettbutikken min, men har du de andre kan du fint bruke de også.

De rosa er utsolgt, men vi har noen få sorte igjen, de finner du her

Vil du ha 4 pk minibands som også fortsatt er en favoritt finner du de her

Økten ser slik ut: 40/20 sek x 4-6 runder

Det vil si følgende: Det er 5 øvelser med minibands. Du jobber i 40 sek, tar 20 sek pause før du begynner på øvelse 2. Når du har gjort hele runden begynner du på ny runde. Dette gjør du så mange runder du orker/klarer!!! Det trenger ikke ta så himla lang tid, og du vil jo føle deg både svett og glad etterpå!

Video @achievedmedia

Tights her | topp her | sportsBH her

Fikk du ikke med deg økta jeg la ut i går kan du se video av den her også.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer