Hvordan redigerer jeg bildene mine | video

Først og fremst må jeg bare beklage at denne kom nå og ikke søndag som planlagt. Sorry! Det har vært mye spørsmål rundt hvordan jeg redigerer bildene mine, og utenom å ha et fantastisk kamera og noen objektiver jeg er veldig fornøyd med passer jeg alltid på at bildene mine tar en tur innom Lightroom før jeg publiserer de her på bloggen. Ofte er det bare lys, farger, skygge og litt kontraster som skal til. Tar du bildene dine i RAW format vs JPG vil du også ha utrolig mye mer «info» å hente ut fra bildene. Det vil si at du kan ha et ganske så mørkt bilde, men samtidig hente ut såpass mye at det blir lyst og faktisk helt fint allikevel.

Se filmen under og kom gjerne med tilbakemeldinger på om dette var nyttig! Følg meg gjerne på YouTube for mer sprell fremover her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer