Ny favorittsmoothie♥

Jeg ble litt overrasket når jeg tidligere denne uken prøvde meg på en helt annen smoothievariant enn jeg er vant til. Vanligvis er jeg veldig på bringebær og masse farger, men nå endte jeg opp med en gul og kremaktig smoothie som trolig har blitt en ny favoritt blant alle i huset.

Oppskrift på mangosmoothie

  • 2 dl Oatley havredrikk, appelsin og mangosmak
  • 1 banan, fersk
  • 2 store never mango, frossen
  • 1 rått egg
Slik gjør du:

Bland alt sammen i en blender, og tilsett gjerne et par isbiter for litt ekstra kremete konsistens. Sørg for at blenderen knuser alt skikkelig og får smoothien jevn og fin. Denne ble sykt fresh!

Jeg er ikke sponset av Oatley, og drikken har jeg kjøpt på Rema 1000. Anbefales da den smaker godt også som egen juice!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer