ENKLE PROTEINPANNEKAKER TIL FROKOST?

Min første ordentlige helgefrokost i nytt hus, og i dag lagde jeg en sunn og enkel pannekakerøre jeg tror dere vil like. Enkel å lage, ikke noe hokus pokus og ingen helsekostprodukter. Med andre ord; dette har du trolig i skapene dine på kjøkkenet fra før!

Oppskrift på sunnere pannekaker med cottage cheese

ca. 9-11 stk
 • 3 egg
 • 1,2 dl havregryn
 • 1 ts bakepulver
 • 1/2 ts salt
 • 1/2 boks cottage cheese, liten
 • 1 banan
 • ca 1/2 dl melk
Slik gjør du:

Bland dette i en blender til røra er jevn og fin i konsistensen. Synes du den er litt for bløt kan du tilsette mer havregryn, evt litt mel. Er den for tykk tilsetter du ett egg evt litt melk. Stekes på middels varme, gjerne uten smør om stekepannen din tåler det. Server med syltetøy, vaniljekesam, sjokolade pro pud, friske bær eller annet godt!

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer