2 SMOOTHIE-OPPSKRIFTER DU MÅ PRØVE!

God morgen! Fortsatt litt sliten etter lørdagens jentefest, men det var så absolutt verdt det. Ikke ofte jeg slår ut håret, og jeg kan ikke huske å ha hatt det så moro på lenge. Veldig koselig, og samtidig fikk jeg til en liten innflytningsfest i samme slengen! Er du klar for et par gode smoothieoppskrifter du kan lage i løpet av uka?

Det er mandag og det betyr oppskrift på en ny smoothie. Denne gangen har jeg dratt frem et par glemte favoritter jeg håper dere tester ut. Smoothie blir jeg aldri lei, og senest i går kveld ble det en digg smoothiebowl med rester av både avokado, mandelmelk og mye annet godt. Nå har jeg endelig funnet ut at Kiwi selger ferdig fryste avokadoskiver – helt genialt å ha i fryseren!

Oppskrift 1 | fargerik og frisk smoothie

ca. 1-1,5 porsjon
 • en neve frosne bringebær
 • en neve frosne blåbær
 • 1/2 frossen banan
 • 1-2 dl blåbær Biola
 • 1 ss cocosa
 • 0,5-1 dl melk etter ønsket konsistens
 • 2 ss vaniljekesam
Slik gjør du:

Bland alt godt i en blender og server gjerne med frosne bær på toppen, havregryn eller rett og slett bare som den er. Frisk og godt smoothie som metter godt som et lite mellommåltid. Ønsker du den mer proteinrik kan du slenge oppi et rått egg eventuelt litt cottage cheese.

Oppskrift 2 | blåbærsmoothie med spinat og grønnkål

ca. 2 porsjoner
 • 2 never fersk spinat
 • 1 neve frossen grønnkål
 • 1/2 frossen banan
 • 1 kiwi
 • 1 neve frosne blåbær
 • 1/2 dl kokosmelk
 • appelsinjuice etter ønske (ca 1 1/2 dl)
Slik gjør du:

Bland sammen og topp den med det du måtte finne, eventuelt drikk den akkurat som den er! Super frisk på smaken og alt ble borte!

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer