UKAS FØRSTE INTERVALL | svettefest

Jeg vet det ikke er fredag, men siden jeg skal løpe to ganger denne uken tenkte jeg at jeg kunne dele ukas første intervall i dag. Denne økta løp jeg på mølla i går sammen med Tobias (@ptkokken på Instagram), og hadde det ikke vært for han tror jeg ikke at jeg hadde klart å fullføre. Hardt å løpe etter helgens festligheter, men desto mer digg var følelsen etterpå! Er du klar??

Er du ikke med i løpegruppen min på Facebook må du gjerne finne den og bli medlem. Den er gratis, ingen forpliktelser men jeg har et ønske om å engasjere, motivere og dele løpegleden sammen med dere. Du finner den under navnet: Treningsfrue Løpegruppe.

Ukas intervall

Oppvarming

15 min oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla (dette for å gjøre stigningen mer lik som ute i terreng), rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Hoveddel
  • 2 % stigning
  • 1 min aktiv hvile mellom hvert drag frem til 1 min. Da har du 30 sek pause og hopper av mølla.
  • 1×4 min | 2×3 min | 3×2 min | 4×1 mnin | 5×30 sek
  • du skal øke hastigheten for hvert drag, det vil si øke pr 1×4, 2×3 osv. Jeg startet på 12 km/h og økte med 0,5-1 km/h pr drag.
Slik gjør du:

Du starter med å løpe 4 min for deretter å gå på mølla i 1 minutt. (aktiv hvile) Deretter øker du hastigheten og løper 2×3 min med 1 min aktiv hvile mellom dragene. Øk hastigheten og fortsett med 3×2 osv. Når du har kommet deg ned til 4×1 min blir pausene 30 sek og ikke 1 min, men her hopper du bare av mølla. Siste dragene på 5×30 skal du spurte det du orker!

Avslutning

Gå deg rolig ned de neste 5 minuttene før du klapper deg selv på skuldra!

Fikk du ikke med deg ukas matvideo sjekk den gjerne her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer