2 MIDDAGER DU KAN HA DENNE UKEN!

Jeg er vel ikke den eneste som sliter med å være kreativ på middagsfronten regner jeg med? Det å velge middager er helt håpløst om jeg skal ta det på sparket, men klarer man å planlegge uka litt på søndagen går det så mye bedre. Her er 2 middagsretter dere kan prøve denne uka! Anbefales♥

Uka er godt i gang, og for å gjøre det litt enklere for deg har jeg funnet frem to middager du kan teste ut denne uken.

Kylling med bacon og stekt sopp

 • kyllingfilet, ønsket antall
 • 1 pk bacon
 • asparges
 • jasminris
 • kesam
 • philadelphia smøreost
 • sitronpepper og salt
 • sopp
 • smør til steking

Slik gjør du:

Start med å sette på risen og sett på ovnen. Deretter renser du kyllingfilet, surrer baconskiver rundt og krydrer med salt og sitronpepper før du freser de raskt på begge sider med smør i stekepanna. Deretter legger du kyllingfiletene i en form og setter de i ovnen på 220 grader i ca 10-15 minutter. Mens kyllingen gjør seg selv begynner du med asparges og sopp. Sett på vant til asparges, kutt soppen i skiver og stek soppen i smør, sitronpepper og salt. Legg aspargesen i det kokende vannet og la den trekke i ca 30 sek. Server gjerne med kesam og litt lime.

Kremet blomkålsuppe med chorizo

dobbel porsjon, ca 8 porsjoner
Ingredienser
 • 2 blomkålhoder, ca 1100g
 • 3 poteter, i biter
 • 1 gul løk, hakket
 • 8-9 dl kyllingkraft eller kyllingbuljong
 • 5 dl melk
 • 100 g crème fraîche eller rømme
 • salt & pepper
 • kajennepepper
Topping
 • 200 g chorizo, kuttet i små biter
 • 1-2 ss olivenolje
 • fersk gressløk
On the side

Hjemmelagde rundstykker tatt opp fra fryseren, oppskrift her

Slik gjør du:

Kutt blomkålen i biter og skyll den godt. Skrell potetene og kutt de opp i små biter. Deretter starter du med å steke løken i olje/smør til den blir gyllen og blank. Tilsett hvitløk og la dette surre i ca. 1 min før du tilsetter potet og blomkål. La dette surre i 1-2 minutter før du tilsetter kyllingkraft og melk. La dette få et oppkok og la det småkoke frem til blomkål og potet er møre. Dette kokte i rundt 20 minutter, men vil selvsagt variere med tanke på størrelse på bitene. Første gang jeg testet stavmikser og ikke blender da jeg trodde en stavmikser ville ødelegge gryta mi. Men det gikk kjempe fint, og suppen endte opp med å få en utrolig kremete og nydelig konsistens. Etter å ha brukt stavmikseren godt tilsetter du crème fraîche og kjører stavmikseren en gang til. Krydre med salt, pepper og kajennepepper før du kjører en siste runde med stavmikseren.

Stek så chorizo bitene i en panne og strø over med gressløk før servering. Ekstra godt å servere suppen med hjemmelagde rundstykker, men rekker du ikke det er det bare å slenge på et par rista brødskiver. Kjempe godt det også!

Må bare takke Trines Matblogg for en fantastisk oppskrift!

God middag!

Gikk du glipp av forrige ukes YouTube video kan du se den her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer