UKAS ANDRE INTERVALL | lange drag

Da var vi endelig klare for fredagsintervallene, og jeg vet det er mange som har ventet spent på disse. Denne gangen blir det litt lengre drag ettersom jeg har fått beskjed om å løpe lenger rundt terskel. Fikk du ikke med deg filmen om hvordan bli en bedre løper kan du se den her.

Er du ikke med i løpegruppen min på Facebook må du gjerne finne den og bli medlem. Den er gratis, ingen forpliktelser men jeg har et ønske om å engasjere, motivere og dele løpegleden sammen med dere. Du finner den under navnet: Treningsfrue Løpegruppe.

Ukas intervall

Oppvarming

15 min oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla (dette for å gjøre stigningen mer lik som ute i terreng), rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Hoveddel
  • 2 % stigning
  • 8 min | 10 min | 8 min
  • 2 min aktiv pause mellom hvert drag
  • middels hastighet (for meg mellom 10-11 km/h)
Slik gjør du:

Du starter med å løpe 8 min for deretter å gå/småløpe på mølla i 2 minutt. (aktiv hvile) Deretter løper du i 10 minutter for så å ta en ny aktiv pause i 2 minutter. Siste draget på 8 så er du ferdig.

Avslutning

Pass på å løpe deg litt ned etter intervallen, og avslutt med å gå rolig. de siste 5-10 minuttene. Dette er en lang intervall (!), men ha fokus, forsøk å høre på noe som motiverer deg slik at du glemmer tiden litt! Kanskje en podcast eller en fet musikkliste?

Fokuset mitt fremover vil være lengre varighet og middels intensitet. Kanskje også variere aktivitetene med både mer sykkel, roing og langrenn! Men fortvil ikke, det kommer også korte intervaller her!

Fikk du ikke med deg ukas video sjekk den gjerne her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer