PROTEINPANNEKAKER TIL FROKOST?

Det er lørdag og i dag har jeg niesen min på besøk. Siden hun ønsket pannekaker ble det laget en røre litt på sparket. Disse ble utrolig gode så jeg håper dere også liker de! Ha en nydelig dag!

Oppskrift på pannekaker med vaniljekesam

ca. 10-11 stk
  • 5 egg
  • ca. 150 g vaniljekesam
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 ts salt
  • 100 g havremel
  • ca 100 g hvetemel (her målte jeg ikke så føl deg litt frem)
Slik gjør du:

Bland dette i en blender til røra er jevn og fin i konsistensen. Synes du den er litt for bløt kan du tilsette mer hvetemel. jeg glemte å måle hvetemel men tror jeg brukte mellom 100-200 g. Spe på lit og litt til du synes røra er passe tykk. Stekes på middels varme, gjerne uten smør om stekepannen din tåler det. Server med syltetøy, vaniljekesam, friske bær eller annet godt!

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer