UKAS FØRSTE INTERVALL | 45X15

Det er mandag og jeg tenkte å kickstarte uka med en aldri så liten intervall. Ukas smoothie kommer i morgen derfor ingen smoothie i dag. Ellers startet jeg dagen med en økt på CrossFit boksen i dag. Er det av interesse at jeg deler dagens økta så rop ut!

Ukens intervaller | 16×45/15 sek

Oppvarming

15 min oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla (dette for å gjøre stigningen mer lik som ute i terreng), rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Hoveddel
 • 1,5 – 2 % stigning
 • 1 min aktiv hvile mellom hvert drag
 • 16×45/15 sek intervaller, det vil si 45/15 hele 16 ganger
 • prøv deg litt frem med hastighet men forsøk å øke for hvert 4 drag.

Intervallene er en 45/15 sekunder med totalt 16 drag:

 • 4 x 45/15 sek på 2 % stigning
  1 min aktiv pause med lett jogg 60 sek
 • 4 x 45/15 sek på 2 % stigning
  1 min aktiv pause med lett jogg 60 sek
 • 4 x 45/15 sek på 2 % stigning
  1 min aktiv pause med lett jogg 60 sek
 • 4 x 45/15 sek på 2 % stigning
  1 min aktiv pause med lett jogg 60 sek

Slik gjør du:

Start med å løpe i 45 sekunder. Deretter har du 15 sekunders hvile før nytt drag. Dette gjør du 4 ganger før du tar et minutts pause. Deretter fortsetter du på de 4 neste dragene men her øker du hastigheten. Det er ingen fasit og ingen grunn til å henge med hodet om denne ser altfor vanskelig eller lett ut. Kjør ditt eget tempo og kjør på!!! Jeg startet på 12 km/h og økte med 1 km/h pr 4 drag.

Avslutning

Lett jogg de neste 5 minuttene på 2% stigning og 7 km/h. Rolig gange de siste 5 minuttene.

Vi gjennomførte en skikkelig svett Crossfit økt i dag – vil dere at jeg deler denne??

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer