NEVER ENDING STORY | 100 rep challenge

I går var Julia og jeg invitert til en økt hos CrossFit Christiania, og jeg var nesten litt lei meg for at jeg ikke fikk filmet økta til dere. Noe av det morsomste og mest slitsomme jeg har gjort på lenge, men samtidig utrolig motiverende å kjenne at kroppen faktisk klarer en slik økt! En av grunnene til at jeg elsker CrossFit er den gode energien man får bare av å være der, men også det å bli kjent med nye mennesker. For ikke å snakke om mestringen jeg får underveis. Love love it!

Hva synes dere om at jeg legger ut slike økter? Og kunne dere tenke dere en fast video hver måned som inspirasjon til en økt? Er det noe du kan tenke deg å få på YouTube i tiden fremover? Jeg for min del ønsker å dele erfaringer, øvelser, motivasjon og tips på kule og inspirerende økter dere kan ta med dere på trening. Og som jeg skrev i går, det spiller ingen rolle om du trener på en CrossFit boks eller i et treningsstudio, for her er det jo bare å være litt kreativ med tanke på apparater og øvelser!

f.v: @i_am_theaa | @treningsfrue | @jgillros | @solveighelle | @elisethomassenn

Følg meg gjerne på Youtube her for ukendtlige filmer om alt fra trening, kosthold, challenge, hverdag og mye annet gøy!

Never ending story | 100 rep challenge | team på 2 og 2

 • 100 cal SkiErg (staking)
 • 100 cal Row (romaskin)
 • 100 burpees
 • 100 pull-ups
 • 100 cal Assault Bike
 • 100 wall ball
 • 100 GHD sit-ups
 • 100 cal Assault AirRunner
 • 100 kettlebell swing
 • 100 single arm thruster
 • 100 goblet squat
Slik gjør du:

Her skal du jobbe i team på 2 og 2, og dere skal sammen fullføre 100 reps før dere går på neste øvelse. Jeg opplevde at det var smart å disponere tiden litt ulikt på øvelsene, men vi lå på alt mellom 5-15 reps litt avhengig av hvilken øvelse vi gjorde. Det er mange repetisjoner så det er bedre å bytte litt ekstra enn å gå tom. Er det slik at du ikke har noen av apparatene tilgjengelig får du være litt kreativ og finne andre øvelser. Det viktigste er jo at dere har det gøy og tørr å prøve!!

Lykke til, og spør gjerne om dere lurer på noe! Jeg møtte nesten #pukie etter sykkelen men gjennomførte sammen med Julia på 63.31. En lang men utrolig morsom økt!

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her  og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer