UKAS INTERVALL | 4×5 min med en vri

Det er fredag, og jeg håper du er klar for en skikkelig kul og svett intervall! Denne kan løpes ute som inne, og det er helt opp til hva du selv liker. Det viktigste er jo at du kommer deg opp og ut tenker jeg, og det er utrolig hvor digg det er å løpe litt. Helgen får liksom en digg start.

Oppvarming

10-15 min oppvarming 2 % stigning på mølla, rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang! Sett gjerne litt digg musikk på øret og si at dette klarer du!

Hoveddel

 • 1,5-2 % stigning
 • 2 min aktiv pause mellom hver 5. minutt
 • økende fart for hvert drag
2×5 min | 2 min aktiv hvile
 • Intervall 1 – 5 minutter (50 sek/10 sek) – 2 % stigning
 • aktiv hvile 2 minutter
 • Intervall 2 – 5 minutter (50 sek/10 sek) – 2 % stigning
 • aktiv hvile 2 minutter
1×5 min | 2 min aktiv hvile
 • Intervall 3 – 5 minutter (45 sek/15 sek) – 2 % stigning
 • aktiv hvile 2 minutter
1×5 min | 2 min aktiv hvile
 • Intervall 4 – 5 minutter (45 sek/15 sek) – 2 % stigning
 • aktiv hvile 2 minutter
Slik gjør du:

Intervall 1 er på 5 minutter med 50/10. Det betyr at du skal løpe i 50 sekunder før du har 10 sekunder pause. Dette skal du gjøre 5 ganger, altså i totalt 5 minutter. Deretter har du 2 min aktiv hvile hvor du går/småløper på mølla. Her ligger jeg på ca 5-7 km/h. De andre har akkurat samme utgangspunkt, men øk hastigheten for hvert drag.

Avslutning

Avslutt økten med å gå/løpe rolig 5-10 minutter.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her  og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Fikk du ikke med deg ukas Youtube video kan du se den her.

Camilla♥

 

 

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer