SUPERVAFLER TIL FROKOST?

I går la jeg ut et spørsmål på Instagram om dere ville ha vafler eller pannekaker, og valget falt på vafler. Derfor har jeg laget en ny oppskrift til deg med det jeg fant av ingredienser i kjøleskapet. Oppskriften ble på sparket, men resultatet ble kjempe bra!

Oppskrift på vafler med cottage cheese

ca. 7-9 stk
 • 3 egg
 • 1/2 boks cottage cheese, liten
 • 1/2 ts kanel
 • 1/2 ts salt
 • 2 dl havregryn
 • 1 ss sukker/søtning eller flytende honning
 • 1 ts bakepulver
 • 2 dl hvetemel
 • 2 dl melk
Slik gjør du:

Bland dette i en blender til røra er jevn og fin i konsistensen. Synes du den er litt for bløt kan du tilsette mer hvetemel eventuelt mer melk om den blir for tykk. Blenderen jeg bruker heter Wilfa Raw Fuel og er kjøpt på Elkjøp for 2-3 år siden. Mange som har spurt!

Server vaflene med brunost, syltetøy, kesam, rømme, vaniljekesam eller annet godt! Perfekt i helgen når man har litt ekstra tid, og har du barn tipper jeg de kanskje synes det er gøy å være med å lage!

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer