UKAS CROSSFIT ØKT | med video

God morgen folkens! Jeg har rukket å drikke kaffe i hockeyhallen mens kroppen har våknet, men nå er jeg benket foran tv´en for å se Johaug på ski. Ukas video er klar, og denne gangen har vi filmet CrossFit økta jeg hadde med jentene tidligere i uken. Håper dere tester denne ut – for det var en fantastisk morsom økt.

Er det øvelser dere synes er vanskelige, eller rett og slett ikke har utstyret til er det bare å bytte ut øvelsene med andre øvelser som enten likner eller være kreativ. Håper du lar deg inspirere – det er tanken

Takk @achievedmedia for nok en rå film. Angrer ikke et sekund på at vi begynte å jobbe sammen!

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer