ROSA SUPERSMOOTHIE | med bjørnebær

Det er mandag og siden jeg elsker mandager er det alltid digg å kickstarte uka med en deilig smoothie. Smoothie er ypperlig mat på farten, etter trening eller som kveldskos, og som oftest putter jeg oppi det jeg måtte ha av ingredienser. I dag ble det bjørnebær og vaniljekesam sammen med mye annet godt. Oppskrift finner du under!

Helgen har rast avgårde, og vi holder fortsatt på å pakke ut av esker. Jeg har heldigvis kastet mye, gitt bort en del og ryddet opp i mye gammel moro, og det er alltid gøy å mimre litt fra ungdomstida. Denne uka skal jeg lage en house tour til dere, og den kommer på YouTube kanalen min søndag! Fikk du ikke med deg ukas video kan du se den her.

Oppskrift på rosa supersmoothie

  • 1,2-2 dl havre drikk (evt Biola eller melk)
  • 1 banan, fersk eller frossen
  • 4 skiver avokado
  • 1/2 ss cocosa
  • 2 never bjørnebær
  • 3-4 ss vaniljekesam
Slik gjør du:

Bruk en blender og sørg for å få smoothien jevn og fin i konsistensen. Ønsker du den litt mer kremete kan du tilsette litt mindre væske og evt et par isbiter. Eventuelt gå for frossen banan. Pynt med kokosflak, epler eller annen frukt!

Fikk du ikke med deg ukas treningsvideo sjekk den gjerne her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer