LUNSJ PÅ 1-2-3?

Jeg vet mange av dere har etterspurt mer lettvint mat på farten, og siden jeg aldri går lei wraps i alle mulig former foreslår jeg derfor en ny variant med litt ekstra godt i. Du kan fint bruke vanlig lomper, speltlomper, tortillas eller hva enn du måtte finne. Disse var super gode, og med bacon i ble det rene gourmet måltidet!

Jeg elsker mat på farten, og dette er så lettvint og enkelt , og jeg blir aldri lei. her er det bare å variere til det uendelig, være kreativ og rett og slett bruke det du måtte ha i kjøleskapet. Denne gangen ble det bacon og avokado, og dette ble jammen en ny favoritt. Prøv du også da vel! Fikk du med deg tortilla med kylling i vaffeljern?? Hvis ikke sjekk den her.

 

Oppskrift på tortillas med skinke og bacon

 • tortillas eller speltlomper
 • grov sennep
 • kokt skinke eller kalkunpålegg
 • sitronpepper
 • bacon
 • avokado
 • små tomater
 • fersk spinat
Slik gjør du:

Start med å steke bacon. Smør lefsene med grov sennep og krydre de med sitronpepper. Legg på godt med kalkunpålegg, bacon, avokado i skiver, tomater i skiver og spinatblader. Rull sammen og nyt enten du er hjemme eller på farten. Disse fungerer også som matpakke så ingen hast å spise de med det samme. Prøv da vel!

Fikk du ikke med deg ukas treningsvideo sjekk den gjerne her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer