HJEMMELAGET SJOKOLADE | bounty

DSC04008

Jeg beklager litt lite lyd fra meg denne uken, men det har vært så hektisk med jobb, jul og flytting. Det er først nå jeg virkelig kjenner at jeg kan slappe av i nytt hus, og faktisk nyte litt. Til helgen får jeg besøk av familien og da skal vi lage disse Bounty sjokoladene jeg laget i fjor. Håper du kaster deg over julebaksten og prøver, for disse er fantastisk gode!

Er det noen som fortsatt ikke har laget julekalender og trenger en rask løsning? Si ifra så skal jeg dele hva jeg skal lage til gutta! For jeg er også sykt sent ute som vanlig…

DSC04025 DSC04019

Oppskrift på hjemmelaget Bounty, 25-30 biter

  • 1 boks kokosmelk
  • 2 ss sukker (evt stevia)
  • 80 g kokosmasse
  • 50 g melis
  • 1 ss cocosa
Slik gjør du:

Først heller du kokosmelken i en bolle. Sørg for å bare bruke det «faste» i boksen. Det vil si at du ikke bruker melken/det som er flytende. Boksen kan du sette i kjøleskapet å bruke i smoothie til en annen dag. Deretter blander du inn alt det andre før du legger det i bunnen på en brødform med bakepapir i bunn. Legg brødformen i fryseren 1-2 timer, evt natten over slik jeg gjorde. Så smelter du et par plater med kokesjokolade før du heller dette i en kopp. Ta frem kokosmassen og skjær i ønskelig biter. Dypp de ned i koppen med sjokolade og legg de på et brett, evt bakepapir. (Enklere å få de løs om du bruker bakepapir!) Jeg beholdt den ene siden hvit, men du kan selvsagt dyppe hele biten nedi om du ønsker det. Da holder de seg lettere i konsistensen, for om det hvite blir varmt smelter det raskt.

Sett sjokoladen kaldt til servering.

Fikk du ikke med deg ukas treningsvideo sjekk den gjerne her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer